Jaunumi & notikumi
04.03.2015.Kazas piena siers "Extra Old"
Nav nekas gardāks par šo! Trausls siers, ar sāls kristālu mājienu. Bet, kā jau vienmēr, ar saldenu garšu....
04.03.2015.Kazas piena siers "Champagne"
Mums ir labi zināmi mūsu kazas sieri, ar to maigu un krēmīgu garšu. Svētku mielastam mēs šogad pievienojām nedaudz klasikas, jau ...
04.03.2015.Kazas piena siers "Lavender"
Pievienojot lavandu, šis jaunais un krēmīgais kazas piena siers ir ieguvis īpašu krāsu. No sākuma jūs jutīsiet maigu siera gar&sc...
arhīvs
Siers ar pelējumu "Lazur" Zaļais

    Karbonāde "Konverts"

   Sastāvdaļas:
 
        100gr. siera ar pelējumu "Lazur"Zaļais
        150gr. cūkas karbonādes (2gb.)
        100gr. brokoļi (var būt saldēti)
        100ml. saldā krējuma 35%
        Viena vesela citrona sula, sāls, pipari, augu eļļa.


   Pagatavošana;
        
         Izklapēt karbonādi, apkaisīt ar sāli un pipariem. Karbonādes vidū novietot
         novārītus brokoļus un sarīvētu sieru.Karbonādi salocīt konverta formā, apcept
         no abām pusēm,sākot no konvertas puses. Izcepto gaļu apliet ar sagatavoto 
        mērcīti.
  
        Mērcītes pagatavošana:

        Karstam  saldam krējumam pievienot sarīvētu sieru un rūpīgi iemaisīt.
        Pēc garšas pievienot izspiestu citrona sulu.

       Labu apetīti!
      

Siers ar pelējumu "Lazur"Zilais


      Forele 'Lazur"mērcē


     Sastāvdaļas:

      100gr.siera "Lazur"Zilais
       Forele aptuveni 300gr.
      200ml.saldā krējuma 
       1.karote citronu miziņas ,sāls,pipari.


    Pagatavošana:


       Notīrītu foreli apsāīt, apkaisīt ar pipariem un ietit alumīnija follijā. Cept 
       cepeškrāsnī 20 min. 180 grādu temperatūrā. 
       Gatavo zivi pārliet ar sagatavoto mērcīti.

       Mērcītes pagatavošana:

      Karstam saldam krējumam pievienot sarīvētu sieru un rūpīgi iemaisīt.
      Pēc tam pievienot citronu miziņas, samaisīt! 
       Gatavs!
        
 
 Siers ar pelējumu"Lazur"Marmora


     Sastāvdaļas

        100gr. siera "Lazur"Marmora
         200gr. Mencas filejas
        200ml. saldā krējuma
        1.karote citronu miziņas, sāls,pipari,olīveļļa un dilles


     Pagatavošana:


       Mencas fileju apsālīt, apkaisīt ar pipariem un cept pannā ar uzkarsētu olīveļļu
       Cept apmēram 5.min.Gatavo zivi apliet ar sagatavoto mērcīti.

   Mērcītes pagatavošana:


      Karstam saldajam krējumam pievienot sarīvētu sieru un rūpīgi iemaisīt.
      Pēc tam pievienot citronu miziņas un dilles. 
        Lai labi garšo!         


   Jogurta Pankūkas "Zaķis"


     Sastāvdaļas

        0.5 litri Dzeramā Jogurta "Zaķis"
         1.gl. miltu
       3. olas
       naža gals sodas

    Pagatavošana:
   
       Bļodā iesijā miltus,pievieno olas, pielej dzeramo jogurtu"Zaķis",pieber sodā .
       Visu rūpīgi samaisa. Liek uz sakarsētas pannas un cep viegli brūnganas.
        Gatavs!


   Jogurta kūka"Pavasaris"

     Sastāvdaļas

        0.5litri deserta jogurta "Zaķis"
        0.2litri 35%saldais krējums
        1.pac.želantīna
        Dekorēšanai kivi,zemenes,mandarīni

     Pagatavošana: 

       Saputo saldo krējumu ar cukuru,Pievieno deserta jogurtu "Zaķis"un uzbriedinātu 
      želantīnu.Kūkas formiņu izklāj ar augļiem,virsū lej jogurta un krējuma masu .
       Liek ledusskapī,lai sastingst .Pēc stundas gatava! Veseli ēduši!


    Jogurta dzēriens "Veselība"

       Sastāvdaļas

        1.pudelīte Jogurta dzēriena "YO GO"(430G.)
        1.Banāns
         Zemenes
        Kiwi
        Klijas

     Pagatavošana: 

       Satāvdaļas liek blenderī un rūpīgi sablenderē! Labais Padzēriens gatavs!